OKB: Tetë vitet e fundit ishin më të nxehtat të regjistruara ndonjëherë

Një raport i ri i OKB-së tregon se tetë vitet e fundit ishin më të nxehta të regjistruara ndonjëherë. Kjo gjë tregon se bota tani është akoma më afër krizës klimatike.

Raporti, nga Organizata Botërore Meteorologjike e OKB-së përcakton se si gazet serrë të larta në atmosferë po çojnë nivelin e detit dhe shkrirjen e akullit në nivele të larta dhe duke rritur motin ekstrem nga Pakistani në Porto Riko.