Oferta e fundit, 999 lekë/muaj internet dhe paketa televizive vetëm në TIBO

Për të gjithë ata që e duan televizionin në shtëpi, por edhe kudo me vete në celular, TIBO ka gjithmonë ofertën e duhur.

Së fundmi, platforma më e madhe mbarëshqiptare OTT/IPTV, sjell për të gjithë ofertën më të lirë në treg. Me vetëm 999 lekë në muaj mund të përfitosh shërbimin e internetit, ose paketat e kombinuara (TV + Internet: Kliko këtu për të shikuar paketat).

Me këtë ofertë shërbimi i internetit ofrohet nga 50Mbps deri në 100Mbps. Abonohu brenda muajit maj dhe përfito për 3 muajt e parë shërbimin me 999 lekë/muaj, më pas çmimi kalon sipas paketës së përzgjedhur.

Ofertat janë të vlefshme për zonat e Tiranës dhe Durrësit (qytet & plazh). TIBO përveçse platforma kryesore e shërbimit OTT/IPTV për shqiptarët, sjell edhe rrjetin më të shpejtë të internetit fibër. Për këtë mund të ofrohet shpejtësi deri në 1000Mbps.

Kliko gjithashtu: