Nuk do të nevojitet një mbrojtëse, risitë e Iphone premtojnë më shumë siguri

Pajisjet iPhone të Apple po përgatiten për ndryshime të mëdha në të ardhmen. Për shumë nga ne, mbrojtësat janë pjesë e zakonshme për të ruajtur jetëgjatësinë e telefonave tanë nga thyerja ose gërvishtja, por kjo mund të ndryshojë së shpejti.

Apple ka fituar një patentë për një lloj të ri mbrojtjeje tepër rezistente për iPhone që pritet të jetë pjesë e gjeneratave të ardhshme. Patenta përshkruan një maskë të pasme qelqi e përbërë nga materiale të forta dhe rezistente.

Në këtë mënyrë, duket se Apple po punon në zhvillimin e një materiali të ri për iPhone, i cili do të krenohet me rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve. Megjithatë, është e zakonshme që kompanitë të paraqesin patenta për të parandaluar përdorimin e idesë së tyre nga konkurrentët.

Me këtë fokus në qëndrueshmëri, Apple nuk do të jetë në gjendje të ofrojë vetëm performancë të përmirësuar dhe kamera më të mira në modele të ardhshme të iPhone, por gjithashtu premton siguri të avancuar për përdoruesit e tyre.