Njihuni me aksesorët që bëjnë diferencë në veshjet tuaja

Veshja është një nga detajet më dalluese për sa i përket prezantimit tuaj të përditshëm, por bizhuteritë nga ana tjetër janë drita dhe elementi dallues në stilin tuaj.

Gjërat që ne mbajmë vënë janë të ndryshme, por gjithmonë me një histori “mbi supë”.

Në format e këtij prezantimi kemi detaje të ndryshme, varëse, unaza, vëthë…të gjitha thonë diçka.

Ne do t’ju njohim me disa nga trendet e këtij viti, të cilat janë praktike dhe ju bëjnë të dukeni shumë herë më ndryshe.

  • Varëse “tennis”

  • Vathët me ngjyra

  • Unaza me forma gjeometrike

  • Varëset e trupit