Një Palmë e Artë nderi për Tom Cruise

Tom Cruise mori Palmën e Artë të nderit teksa bëri vizitën e tij të parë në 30 vjet në Festivalin e Filmit në Kanë të mërkurën për lançimin e “Top Gun: Maverick”.

Filmi duhej të jepej premierë në Festivalin e Filmit të Rivierës Franceze në vitin 2020 përpara se të anulohej nga pandemia Covid-19 dhe publikimi i filmit u shty disa herë.

Tom Cruise ishte i bindur se ia vlente të priste që kinematë të riktheheshin në kapacitet të plotë dhe tha se nuk e kishte menduar kurrë publikimin e “Top Gun: Maverick” përmes një platforme transmetimi.