Një opsion i ri në TikTok

Aplikacioni popullor “TikTok” ka nxjerrë shumë të reja gjatë vitit të kaluar, duke përfshirë klonin e BeReal të quajtur ‘TikTok Tani’, i cili u jep përdoruesve mundësinë të postojnë eksperiencën e përditshme të fotografive dhe videove për të ndarë momentet tuaja më autentike me njerëzit që kanë më shumë rëndësi.

Disa përdorues të zjarrtë të TikTok mund të kenë vënë re opsionin ‘Nudge’ të shtuar në llogaritë e tyre. Fillimisht filloi të shfaqej verën e kaluar, pasi platforma luan me funksionin. Shumë përdorues e kanë konsideruar si “Poke” në Facebook.

Në fakt, është një mjet i dobishëm që u mundëson përdoruesve të kërkojnë nga krijuesit e tyre të preferuar të dalin drejtpërdrejt me një klik të një butoni.

Për të përdorur funksionin, shkoni te Settings > Nudge Settings, ku mund ta aktivizoni dhe çaktivizoni atë.

“Shikuesit që ju shtynë do të mund të shohin përditësimet tuaja LIVE. Nxitjet janë të dukshme vetëm për ju. Mund ta çaktivizoni këtë veçori në çdo kohë”, thuhet në njoftim.

Për të bërë këtë, vizitoni profilin e tij dhe klikoni zilen e vogël në këndin e djathtë të ekranit. Më pas do t’ju jepet opsioni për të ndryshuar cilësimet e njoftimit LIVE për atë krijues të përmbajtjes.

Do të ketë një buton që ju lejon të ‘shtyni’ TikToker-in, duke u kërkuar atyre të dalin drejtpërdrejt.

Krijuesit e përmbajtjes mund ta çaktivizojnë gjithashtu veçorinë duke zgjedhur Nudge nga opsionet.