Një nuse 81 dhe dhëndër 89 vjeç, festojnë 60 vite dashuri

Lucille Stone, atëherë 21 vjeçe, e kaloi verën e vitit 1960 duke bërë fustanin e saj të nusërisë. Gjashtëdhjetë vite bashkë, tre fëmijë, gjashtë nipër e mbesa dhe katër stërnipër më vonë.

“Më pëlqen t’u them njerëzve se rëra u zhvendos pak”, tha ajo – dhe përsëri provoi atë fustan të bardhë dantelle për një set fotografik të paharrueshëm, tashmë viral, që shënon përvjetorin e martesës së saj me bashkëshortin Marvin.

Çifti fillimisht kishin diçka të thjeshtë në mendje kur rezervuan një takim me fotografin Katie Autry me rastin e përvjetorit të tyre. Asgjë e jashtëzakonshme, vetëm një foto e re për t’u përfshirë në letrat e Krishtlindjeve që ata u dërgojnë miqve dhe të dashurve çdo vit.

Duket se më pas, çifti mendoi t’i japë tjetër kuptim setit. Fustani i nusërisë dhe kostumi, që ndodheshin në një kuti në shtëpinë e tyre mund t’a zbukuronte gjithë setin.

Kështu veproi 81 dhe 89 vjeçari duke i bërë fotot e tyre të adhurueshme për këdo që i pa.