AlbanianEnglish

Një gotë verë, e barabartë me një orë palestër

Në një nga studimet e fundit thuhet se konsumimi i një gote verë mund të jetë i barabartë me një orë palestër.

 

Resveratoli, një kompleks në verën e kuqe jep përfitime të shumta për muskujt.
Ai mund të ndihmojë në përmirësimin e aktivitetit fizik dhe fuqive të muskujve, madje ndër të tjera përmirëson edhe shëndetin e zemrës.
Perbërësit e verës nxisin metabolizmin dhe e bëjnë më të lehtë rënien në peshë.

 

Pavarësisht këshillave për konsumim, duhet të keni parasysh që të pini vetëm verë të kuqë, pasi vera e bardhë nuk mbart të njëjtat përfitime si ajo e kuqja.
Gjithashtu duhet pirë vetëm një gotë në ditë në mënyrë që të ketë përmirësim të performacës tuaj gjatë aktivitetit fizik dhe të tjera përfitime shëndetësore

You don't have permission to register