Një astronaut i NASA-s u kthye në Tokë, theu një rekord të papritur

Astronauti i NASA-s, Francisco Rubio më në fund është rikthyer në Tokë, duke ndjerë tërheqjen e gravitetit të planetit për herë të parë në më shumë se një vit. Rubio dhe dy kolegët rusë, astronautët Sergey Prokopyev dhe Dmitry Petelin, u hodhën me parashutë në Kazakistan në bordin e një kapsule ruse Soyuz MS-23 në orën 17:17  të mërkurën. Ardhja e ekuipazhit shënoi fundin e një udhëtimi të papritur të gjatë për Rubio, i cili do të kalonte vetëm gjashtë muaj në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës.