Një abetare e re, konceptuar si formë udhëtimi

Një udhëtim magjik në gjuhën e bukur shqipe dhe 36 shkronjat e alfabetit të saj, teksa shpalosin magjinë e tyre përmes fantazisë, ëndrrave dhe imagjinatës fëminore. Udhëtim ky i mundësuar nga një abetare e re alternative me autoret Linda Mëniku, Persida Asllani, Dhurata Shehri dhe Lindita Rugova.