Ngrihet qendër inovacioni tek Ekonomiku

Në Fakultetin e Ekonomisë për herë të parë është ngritur një qendër e inovacionit dhe sipërmarrjes  e cila do t’u shërbejë 250 studentëve që ndjekin studimet për Marketing–Turizëm, degë kyçe për ekonominë e vendit.

Sipas shefit të departamentit të Marketing-Turizmit që i fton të rinjtë të zgjedhin këto programe sepse punësimi është i menjëhershëm dhe tregu vendas ka nevojë për këto profesione.

*Tibo News.