Nga George Clooney tek Antonio Banderas, si kanë qenë të rinj yjet e Hollywood

Vitet kalojnë dhe ne e kuptojmë më shumti kur hapim albumet e fotove kur kemi qenë të rinj, dhe të sotmit kur të shohin fotot e arkivuara në Android dhe Icloud-e të iphone-ve. Disa ndihen keq, disa do donin të kthejnë kohën pas, disa ndjejnë nostalgji dhe këto pamje të aktorëve të mëdhenj të Hollywood-it apo artistëve të muzikës na e shtuan si ndjesi. E keni parë George Clooney-n si ka qenë djalë i ri? Po Antonio Banderas? Shihni këtë video interesante.