Nëse keni parë “Harry Poter”, këta duhet t’i ndiqni patjetër

“Harry Poter” është një nga kujtimet më të dashura për këdo që i ka parë, por nëse tashmë e keni kaluar serinë e tetë filmave dhe nuk dëshironi të mbeteni vetëm në aventurat e Harryt, por njëkohësisht të udhëtoni në të njëjtat ujëra argëtimi, magjie dhe trillimi, dijeni që ekzistojnë edhe disa filma të tjerë që jua bëjnë të mundur.

Vizat e Harry Potter ndoshta nuk bëhen më të forta askund aq sa me Shtrigën.
Ngjashmëritë përfshijnë studentë në një shkollë magjike me konvikt që marrin mësime fluturimi me fshesa, një mësues ilaçesh që është më i poshtër dhe e urren MC-në, dhe shtrigat veshur me kostume uniforme shkollore.

 

Nëse ndërtimi i botës me fantazi gjithëpërfshirëse është gjëja që ju duhet.
“THE GOLDEN COMPASS” është padyshim IP-ja e stilit Potter që ju nevojitet në jetën tuaj.
Këshillë: Shikojeni atë me kafshën tuaj shtëpiake, veçanërisht nëse e konsideroni atë pjesë tuajën.

 

Një jetim që rritet nga tezja dhe xhaxhai përfundon në një botë magjike me shtriga dhe magjistarë.
Shoku i tyre i parë është memec i ngathët, por njëkohësisht i dashur, i cili i bashkohet në një seri aventurash që përfshin një udhëtim në një pyll të frikshëm me pemë ku përfshin edhe sulm fizik.
Pas gjithë këtyre ndodhive, një magjistar i vjetër me flokë të bardha vjen me informacione të vyera, përpara se protagonisti ynë pa prindër të kthehet në shtëpinë e tezes dhe xhaxhait.

 

Përveç të pasurit aftësi magjike gjithëpërfshirëse, Willow ka një tjetër lidhje shumë të fortë, Warwick Davis, i cili luan jo një, jo dy, por tre personazhe në botën e magjistarëve.

 

*Tibo News