AlbanianEnglish

“Ne për fëmijët”, nisma e tre të rinjve që u vjen në ndihmë të vegjëlve në nevojë

“Lodra jote e vjetër mund të jetë e re për dikë tjetër”, është pikërisht kjo thirrja e tre të rinjve, Pjetër Vatnikajt, Ulsi Beqirit dhe Endi Kalemajt, që duan të gëzojnë fëmijët më në nevojë këtë prag festash. Nisma ka të bëjë me dhurimin e lodrave, veshjeve dhe librave nga kushdo që ka dëshirë dhe më pas dorëzohen te fëmijët.

Pjetër Vatnikaj dhe Ulsi Beqiri treguan për Tibo News më shumë detaje mbi nismën.

 

You don't have permission to register