Ndryshimet që njoftoi Instagram

Rrejti social Instagram pëson dy ndryshime. Ka të bëjë me dy opsione të reja të Favorite dhe Following.  Aplikacioni do të rikthejë feed-n sipas rendit kronologjik të publikimit të postimeve dhe gjithashtu do të lejojë që përdoruesit të mund të zgjedhin ndjekësit e tyre që i preferojnë më shumë.

Dy opsionet e reja do mund të aktivizohen duke klikuar në logon e Instagramit që ndodhet në krye.

Në opsionin e Favorite, ka të bëjë me feed-in e postime aktuale, ku shfaqen postimet nga personat që keni zgjedhur të ndiqni ose t’u bëni Follow. Ndërsa opsioni favorite, vlen për personat që ju nuk doni t’u humbni postimet, dhe që ato të shfaqen në faqen tuaj kryesore.  Nëse një person e hiqni nga lista e favorite, nuk do të ketë një njoftim për ta kuptuar.

Aplikacionet popullore si TikTok, kanë bërë që Instagram të mendojë forma e mënyra të reja se si të mbajë më të lidhur përdoruesit e tij.

 

Instagram

*Tibo News.