Ndryshimet klimatike kërcënojnë superkompjuterët

Ndryshimet klimatike kanë filluar të kenë një efekt jashtëzakonisht negativ në teknologji.

Valët e të nxehtit intensive, zjarret dhe thatësirat po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe superkompjuterët tani me sa duket janë bërë pjesë e dëmit kolateral.