Ndryshimet e Vettingut në polici

Komisioni i Ligjeve ka kaluar me shumicë votash ndryshimet për Vettingun në Polici.

Ndryshimet e fundit parashikojnë që Vettingut t’i nënshtrohen vetëm strukturat drejtuese, Garda e Republikës dhe Agjencia e Mbikëqyrjjes policore.

Këto ndryshime kaluan me debate në mbledhjen e komisionit.

*Tibo News