Ndihma ndërkombëtare për Ukrainën do të kalojë $ 31 mld deri në fund të vitit

Sipas parashikimeve të Bankës Kombëtare të Ukrainës, shuma e ndihmës ndërkombëtare për Ukrainën do të kalojë 31 miliardë dollarë deri në fund të vitit. Deklarata përkatëse u dha nga Guvernatori i NBU.

Ai vuri në dukje se ndihma financiare ndërkombëtare e nevojshme për financimin e deficitit buxhetor dhe rivendosjen e ekonomisë do të vazhdojë të vijë edhe në vitin 2023.