Ndërtimet e kateve shtesë do konfiskohen nga shteti

Qeveria ka marrë vendimin që të konfiskojë ndërtimet e kateve shtesë.

Zëvendës kryeministrja Belinda Balluku deklaroi se objektet e konfiskuara do t’i administrojë shteti.

Shteti do i përdorë për strehim për familjet që preken nga ndërtimet publike.

Ndërtuesit kanë edhe një mundësi tjetër, të paguajnë gjobë për shkeljen e kryer dhe më pas ta blejnë pronën që kanë ndërtuar vetë pa leje.

*Tibo News