Ndalohet Jamarbër Malltezi, i akuzuar edhe Sali Berisha

Gjykata e Posaçme ka vendosur sekuestro të të gjitha pasurive të Jamarbër Malltezit. Dosja me të cilën lidhet emri i Malltezit dhe për të cilën është kallëzuar në SPAK është ajo e privatizimit të ish klubit sportiv “Partizani”. Dhëndri i … Continue reading Ndalohet Jamarbër Malltezi, i akuzuar edhe Sali Berisha