Mot i kthjellët në të gjithë vendin, sa do të arrijnë temperaturat sot

Sipas MeteoAlb: Si pasoje e masave ajrore me origjinë afrikane, Territori Shqiptar, paraqitet nën ndikimin e motit të kthjellët dhe temperaturave të larta. Orët e pasdites
sjellin kalime vranësirash të lehta në territor, disi më të dukshme në zonat Veriore dhe Verilindore. Nën dominimin e kushteve të qëndrueshme atmosferike do të vijojë Shqipëria deri mëngjesin pas-ardhës.
Temperaturat e ajrit RRITEN lehtë si në vlerat minimale dhe në ato maksimale duke luhatur vlerat ditore nga 12°C deri në 33°C.