Mjekët po boshatisin spitalin rajonal të Shkodrës

Largimi i Kryeinfermierëve dhe infermierëve drejt Gjermanisë, një fenomen qe ka prekur të gjithë sistemin shëndetësor në vendin tonë nuk janë problemi i vetëm për spitalin rajonal të Shkodrës, por shqetësimi me i madh është mungesa e mjekëve.

Vetëm gjatë 2 viteve të fundit, janë të paktën 10 mjekë specialistë të cilët për arsye nga me të ndryshmet që nga kushtet e punës, kanë vendosur të largohen nga sistemi shëndetësor për të shërbyer në privat.

*Tibo News