Ministrja e Brendshme në Britani ‘shigjeton’ shqiptarët

Refugjatët shqiptarë kthehen në objekt debatesh mes politikanëve britanikë, kryesisht  për kushtet me të cilat përballen emigrantët në qendrat e strehimit. Por ministrja e Brendshme Suella Braverman ka shigjetuar emigrantët shqiptarë, duke thënë se duhet përshpejtuar procesi i shqyrtimit të tyre dhe të realizohet largimi në vendin e origjinës.

Braverman thumboi partine Laburiste britanike për të cilët tha se nëse do të ishin në pushtet, atëherë çdo kriminel i mundshëm hqiptar do te futej në Britani.

*Tibo News