Ministria e Shëndetësisë, thirrje prindërve që kanë fëmijët me virozë

Fëmijët janë një target i virozave stinore dhe për këtë ministria e Shëndetësisë dhe Mrojtjes Sociale iu bën thirrje të gjithë prindërve të mos neglizhojnë shëndetin e fëmijëve të tyre.

Ministrja Ogerta Manastirliu iu drejtohet prindërve duke iu kujtuar atyre se shërbmi mjekësor për urgjencat pediatrike garantohet edhe gjatë natës në 4 qendra shëndetësore, sai  përket Tiranës.  Bëhet fjalë për qendrat shëndetësore 10, 8, 7, 6 .

Postimi i plotë, si më poshtë:

Në këtë periudhë virozash stinore, një kujtesë për të gjithë prindërit në #TiranëShërbimi mjekësor për urgjencat pediatrike garantohet edhe gjatë natës në 4 qendra shëndetësore, pa patur nevojë të shkoni në spital

Shërbim 24 orë, në çdo ditë të javës për fëmijët tek

Qendra shëndetësore nr. në zonën e Oxhakut.

Qendra shëndetësore nr. pranë sheshit Willson.

Qendra shëndetësore nr. në #Laprakë.

Qendra shëndetësore nr. #Kombinat.

*Tibo News