Ministri Peleshi: Kjo verë më problematike për zjarret

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, është shprehur nga Kolonja se vera që kemi para do të jetë akoma më problematike se e vjetshmja, kështu rreziku për zjarret do të jetë shumë i madh.

Peleshi tha gjithashtu se kryetarët e bashkive dhe forcat e armatosura nuk do të kenë pushime dhe duhet të qëndrojnë në krye të detyrës për çdo emergjencë të mundshëm.

*Tibo News