Mikesha e ngushtë ngre padi ndaj Lady Gaga, kërkon 1.5 mln $

Lady Gaga është paditur nga një mikeshë për bashkëpunim në vjedhjen e bulldogëve francezë për mospagimin e tarifës së premtuar prej 500,000 dollarësh.

Jennifer McBride thuhet se pretendon se Gaga e siguroi atë se do të paguante shumën nëse qentë e saj do të ktheheshin të sigurt, kështu që tani ajo po kërkon 1.5 milionë dollarë dëmshpërblim.

Lady Gaga njoftoi se do ta paguante tarifën në shkurt 2021, pasi Koji dhe Gustav u grabitën me armë. McBride pretendon se ia ktheu qentë Lady Gaga-s më 26 shkurt 2021 dhe më vonë u akuzua se kishte të bënte me vjedhjen e tyre. Ajo u deklarua e pafajshme për akuzën dhe u dënua me dy vjet me kusht.