Meta ‘shpëton’ Berishën

Ilir Meta ‘shpëton’ Sali Berishën nga mospjesëmarrja në zgjedhjet lokale të 14 Majit.

Partia Demokratike e Sali Berishës, do marrë pjesë në zgjedhje si pjesë e një koalicioni me Partinë e Lirisë te Ilir Metës, Patinë Demokristiane të Nard Nokës dhe PBDNJ-n e Vangjel Dules.

Motoja e koalicionit quhet “Bashkë Fitojmë”.

Partia udhëheqëse e koalicionit është’ Partia e Lirisë’ e Ilir Metës, duke vendosur Metën në një pozicion dominues të këtyre zgjedhjeve lokale në raport me Berishën.

*Tibo News