Tibo-Vox: Messi apo Ronaldo? Kë kanë qejf shqiptarët që ta fitojë botërorin

Të dielën e 20 nëntorit ka nisur kampionati i shumëpritur “Katar 2022” në stadiumin e Al Bayt me ndeshjen Katar-Ekuador. Ndryshe nga herët e tjera, ky botëror vjen në një sezon “dimëror”, për shkak se temperaturat në vend shpesh arrijnë 50 gradë.

Tifozët kanë ndjekur ndeshjet e deritanishme ndaj Tibo News doli në FanZone për të pyetur mbi përshtypjet dhe parashikimet e para të këtij botërori.