Mesazhi i Zelenskyt në përvjetorin e parë të luftës

Presidenti i Ukrainës është zotuar të arrijë fitore në vitin 2023, ndërsa ai dhe ukrainas të tjerë shënuan përvjetorin e parë të zymtë të pushtimit rus.

Ndërsa zbardhi agimi në një ditë përkujtimore dhe sfidash, Volodymyr Zelenskyy shkroi në Twitter se ukrainasit e kishin dëshmuar veten se ishin “të pathyeshëm” në atë që ai e quajti “një vit dhimbjeje, pikëllimi, besimi dhe uniteti”. “Ne e dimë se viti 2023 do të jetë viti i fitores sonë!”, thuhej në Tweet.