Mes emocionesh, James Corden i jep lamtumirën “The Late Late Show”

Pas tetë vjetësh dhe çmimesh të shumta Emmy, koha e James Corden si drejtues i “The Late Late Show” po i vjen fundi.

Prezantuesi dhe aktori anglez njoftoi largimin e tij nga shfaqja, e cila ishte shtëpia e segmenteve të njohura si “Carpool Karaoke”, prillin e kaluar. Ai më vonë zbuloi se dëshira e tij për të kaluar më shumë kohë me familjen e tij e shtyu këtë lëvizje.

“Do të ishte një udhëtim, një aventurë. Unë kurrë nuk e pashë atë si destinacionin tim përfundimtar”, tha Corden në atë kohë.

Të enjten mbrëma, komiku 44-vjeçar u emocionua teksa përgatitej të lironte vendin që e bëri atë një emër të njohur.

Ndërsa vendimi i tij për t’u larguar nga shfaqja gjatë një shfaqjeje të suksesshme në televizionin amerikan natën vonë kishte habitur shumë, Corden zbuloi se “një pozitive” e largimit nga shfaqja është se ai “më në fund mund të ketë një gjumë të mirë të natës”.

Në fjalimin e tij emocional të lamtumirës, babai i tre fëmijëve preku edhe udhëtimin e tij si drejtues i emisionit.

“Ne e filluam këtë shfaqje me Obamën, pastaj Trump, pastaj një pandemi globale,” tha ai.

“E kam parë Amerikën të ndryshojë shumë.”

Corden iu lut audiencës së tij që “të kujtojë atë që Amerika do të thotë për pjesën tjetër të botës. E gjithë jeta ime ka qenë gjithmonë një vend optimizmi dhe gëzimi. Dhe po, ka të meta, kaq shumë, por më trego një vend që nuk ka. Më trego një person që nuk e bën këtë.”

Ai e përshkroi lëvizjen e tij në Amerikë si “një kërcim të madh” dhe falënderoi CBS për mundësinë e “ndryshimit të jetës” ndaj tij.

Corden e përfundoi paraqitjen e tij të fundit duke interpretuar një baladë në piano.

“Një pjesë e imja mendon pse të mos qëndroj këtu përgjithmonë, por thellë në zemrën time unë thjesht e di,” këndoi ai. “Nuk ka më shfaqje për të shfaqur, është koha që unë të shkoj. Faleminderit për shikimin, kjo është shfaqja jonë.”