Mercenarët rus ‘Wagner’ hyjnë në Bosnje

Shërbimet boshnjake të inteligjencës japin alarmin se anëtarët e grupit famëkeq mercenar rus ‘Wagner’, kanë hyrë në vend. Forca të Wagnerit u shfaqën dhe në Ukrainë pak përpara se të Rusia të niste shkurtin e këtij vitit agresionin brutal ndaj vendit fqinj.

Ministri boshnjak i Sigurisë, Selmo Cikotic, theksoi se informacionet vijnë nga struktura të inteligjencës dhe sigurisë.