Mendimet më të çuditshme të njerëzve para gjumit

Të shkosh në shtrat dhe të flesh për 8 orë me radhë duket si skenari perfekt, por i pamundur. E dimë që përpjekjet për të na zënë gjumi, janë të mbushura me mendime, nga ato më të ndryshmet dhe më të çuditshmet!

“Skenare dhe situata që me s’do të ndodhin kurrë.”

“Unë para gjumit ridekoroj shtëpinë time me mendje ose të ndonjë njeriu të afërt.”

“Mendoj për ish-at që kam patur. Edhe pikërisht në ato momente më mer malli për ta.”

“Pendohem për të gjitha para gjumit.”

“Qëllimin e radhës.”

“Lutem.”

“Mendoj për macet e mia.”

“Ylberin dhe për njëbrirëshat. Eshtë skena që më del para syve çdo darkë.”

“Për të dashurin tim.”

“Imagjinoj veten duke i dhënë makinës.”

“Asgjë. Më zë gjumi sa vë kokën në jastëk.”