Meghan Markle e prekur nga imitimi në “South Park”

Episodi i “South Park” që sillte Princin Harry dhe Meghan Markle duket se nuk është pritur mirë nga çifti mbretëror.

Javën e kaluar, seriali i animacioneve për të rritur, i vuri syrin çiftit në një episod të titulluar “Turni i privatësisë në mbarë botën”.

Ndërsa emrat e tyre nuk përmenden në mënyrë specifike në episod, personazhet e paraqitur janë një princ me kokë të kuqe dhe gruaja e tij, e cila vesh një veshje që është dukshëm e ngjashme me atë që Markle ka veshur në të kaluarën.

Burimet tani po pretendojnë se Dukesha e Sussex-it ishte “e mërzitur dhe e tronditur” nga episodi, për të cilin shumë shikues kanë rënë dakord se ishte veçanërisht “brutale” nga autorët Trey Parker dhe Matt Stone.

Në të kaluarën, dyshja ka synuar tema të diskutueshme, duke përfshirë Donald Trump, Kanye West dhe Mel Gibson.

Episodi i fundit tregon personazhin e princit që promovon një libër të titulluar Waaaagh, i cili duket të jetë një referencë për kujtimet e Harry-t, Spare, i cili u botua në janar.

Ata gjithashtu nisin një turne “ne duam privatësi”, me çiftin që kërkon të punësojë një menaxher markimi. Ai vazhdon duke etiketuar Markle: “Vajzë e familjes, aktore, ndikuese dhe viktimë”.

Pas kësaj, personazhi i Harry-t i kthen shpinën turneut të “privatësisë”, duke thënë: “Përpjekja për ta bërë veten një markë thjesht na shndërroi në produkte. Nuk ka më revista dhe shfaqje të Netflix, ne thjesht mund të jetojmë një jetë normale.”

Por, kur ai largohet, personazhi Markle tregohet se mbetet në turne, duke e lënë vetëm burrin e saj princ.

Sipas The Spectator, Markle “është mërzitur” nga episodi “por refuzon t’i shikojë të gjitha”.

South Park fillon me: “Të gjithë personazhet dhe ngjarjet në këtë shfaqje,  madje edhe ato të bazuara në njerëz të vërtetë, janë krejtësisht të trilluara. Të gjithë zërat e të famshëmve imitohen… keq.”