Më të mirat e Grammy ndër vite

Ndër vite, padyshim ka performanca që ju kanë mbetur në mendje, për shkak të madhështisë në të cilën artistët i kanë sjellë.

Disa prej tyre, nga shumë njerëz janë veçuar, meritojnë vëmendjen që kanë, madje dhe më tepër.

 

  • Whitney Houston

“I will always love you”

Për Houston do mund të plotësonim një listë të plotë të performancave në Grammy, por nësë do të duhej të zgjidhnim vetëm një, nuk ka dyshim se cila do të ishte e përzgjedhura.

Në një performancë të jashtëzakonshme, zëri magjepsës i Houston e bën të duket sikur kënga është pjesë e saj në çdo detaj.

Kënga vazhdon të rritet në përmasa, të japë emocione dhe të dridhura edhe pas gjithë këtyre viteve.

 

  • Adele

“Rolling In The Deep”

Ndonjëherë është më mirë t’i jepni turmës atë që atë që do.

Duke u ngjitur në skenë me stil, Adele ktheu kohën pas dhe dha një performancë si një këngëtare klasike.

Adele qëndron në qendër të skenës pas mikrofonit të saj në të gjithë këngën, kjo nuk e lejon që të komandojë turmën ,por në të njëjtën kohë vendos çdo grimcë emocioni në performancë, duke gozhduar çdo notë gjatë rrugës.

 

  • Eminem & Elton John

“Stan”

Disa bashkëpunime nuk është e thënë të kenë kuptim, ato thjesht funksionojnë.

“Stan” kishte mjaft histori dhe tekste vizuale vetëm për ta bërë atë të dukshme por disa artistë nuk janë kurrë të kënaqur ndaj vazhdojnë ta çojnë atë më tej.

Performanca e Eminem-it përzien videot muzikore me teatrin, për ta bërë këngën të marrë jetë në një mënyrë krejtësisht të re.

Megjithatë, ai nuk ndalet me kaq…

Ai bëri një performancë spektakolare nga një bashkëpunim që askush nuk e priste.

 

  • Michael Jackson

“The Way You Make Me Feel” / “Man In The Mirror”

Lini mbretin e popit të japë shfaqjen më të mirë që ka parë dhe do të shohë skena në dekadat e ardhshme.

“The Way You Make Me Feel” , Jackson e hap me kërcim, pa ndaluar lëvizjen në asnjë moment, duke përdorur të gjithë skenën.

Pas një solo, Jackson kalon në një interpretim në dukje minimalist të “Man In The Mirror”.

Kënga  arrin kulmin e saj kur një kor i plotë i ungjillit bashkohet dhe Jackson jep një moment të paharrueshëm në historinë e Grammy-t.