Më shumë se 31,000 qytetarë janë kthyer në Ukrainë në 24 orët e fundit

Gjatë ditës së kaluar, më shumë se 34,000 njerëz kanë mbërritur në Ukrainë, nga të cilët 31,000 janë shtetas ukrainas. Deklarata është dhënë nga Shërbimi Shtetëror Kufitar i Ukrainës.

Më 4 tetor, pothuajse 67,000 njerëz dhe 19,000 automjete kaluan kufijtë perëndimorë të Ukrainës me BE-në dhe Moldavinë.