Mbyllet qarkullimi në disa akse të Bypass-it të Vlorës

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) ka njoftuar ditën e sotme për mbylljen e qarkullimit në disa akse të Bypass-it të Vlorës.

ARRSH njofton se shkak janë bërë punimet që do të kryhen për rivitalizimin dhe mbrojtjen e skarpatave nga rënia e gurëve.

Ndërkohë duke nisur nga data 10 Nëntor, do të bllokohet qarkullimi nga kilometri 12 që fillon pas fshatit të Kaninës deri në kilometrin 20 në afërsi të kryqëzimit që del në Rradhimë.

Njoftimi i plotë: