Mbyllet numërimi në Vorë, fiton PS, merr shumicën edhe në këshillin bashkiak

Ka përfunduar numërimi elektronik në Vorë, ku kandidati i PS për këtë bashki, Blerim Shera, ka fituar me 73.52% të votave.

Edhe rezultatet paraprake për këshilltarët kryesohen nga Partia Socialiste.

Nga numërimi i votave në 35 qendra votimi, nga 44 në total, PS ka marrë 13 mandate, BF 4 mandate, PAA 2 mandate, dhe me nga 1 mandat PR, FRD.

Më poshtë tabelat me mandatet dhe emrat e fituesve për secilën parti: