Mbyllet numërimi, Korça mbetet e socialistëve

Korça mbetet e socialistëve. Në qytetin juglindor procesi i numërimit ka përfunduar tashmë dhe fitues rezulton kryebashiaku aktual, Sotiraq Filo.

Më konkretisht, Filo ka siguruar 20.996 vota ndërsa kandidatja e “Bashkë Fitojmë”, Ledina Alolli, ka siguruar 13.631 vota.