Mbyllen 12 mijë faqe online nga Europol, shisnin mallra të falsifikuara

Më shumë se 12 mijë faqe interneti që ofronin mallra të falsifikuara janë mbyllur pas një operacioni ndërkombëtar të nisur nga Europol, e të ndërmarrë në 27 shtete duke përfshirë Shqipërinë dhe Kosovën.

Operacioni u shtri mes të tjerash edhe në vende si Belgjika, Kroacia, Franca, Mali i Zi, Anglia e deri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

*Tibo News