Mbi 8.700 viktima nga tërmetet në Turqi dhe Siri

Pas tërmeteve të fuqishme të 6 shkurtit, mbi 8700 persona është bilanci i viktimave në Turqi dhe Siri. Zyrtarët thanë më 8 shkurt se 6.234 persona janë konfirmuar se janë vrarë në Turqi dhe 2.470 në Siri. Numri i viktimave … Continue reading Mbi 8.700 viktima nga tërmetet në Turqi dhe Siri