Mateo Hoxhalli karikaturon ekskluzivisht për Tibo News

Mateo Hoxhalli, 19-vjeçari i talentuar në art ishte në një intervistë për Tibo News, ku foli për fillimet e tij, pasionin për pikturën, aktrimin e karikaturën.

Kohëve të fundit, ai u fokusua më shumë te karikatura duke i shfaqur ato në shesh të kryqytetit. Qytetarët shfaqën interes ndaj këtij arti të tij dhe sot vazhdojnë i kërkojnë karikatura ata që tashmë e njohin punën e tij.

Në fund të intervistës për “Tibo News”, Mateo i bëri një karikaturë dhe gazetares. Ju ftojmë ta ndiqni.