Marrëveshja për dokumentet e identifikimit, DASH: Një hap drejt normalizimit të marrëdhënieve

Shtetet e Bashkuara mbështesin marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë për dokumentet e identifikimit. Shtetet e Bashkuara “e shohin marrëveshjen si një hap të rëndësishëm drejt normalizimit të marrëdhënieve, të bazuar në njohjen reciproke”.

Zyrtarët amerikanë dhe ata evropianë shpresojnë për gjetjen e një zgjidhjeje edhe për çështjen e targave të makinave.