Marrëveshja e çuditshme e Neymar me të dashurën shtatzënë në raste tradhtie

Në një postim thellësisht emocional në Instagram, Neymar ka hapur zemrën dhe i ka kërkuar falje të sinqertë partneres së tij, Bruna Biancardi, e cila është shtatzënë me fëmijën e tyre të parë. Me ndershmëri dhe pendim, sulmuesi i talentuar brazilian pranoi publikisht gabimet e tij, pas zbulimeve të fundit për tradhtu. Biancardi, e cila aktualisht është në muajin e pestë shtatzënë, e gjeti veten të lënduar dhe të tradhtuar pasi dolën lajme për përfshirjen e Neymar me blogeren dhe influenceren Fernanda Campos.

Në mes të trazirave pasi u bë mediatike tradhtia e Neymar, Campos, llogaria e të cilës në Instagram është fshirë, la të kuptohet se do të zbulonte më shumë detaje rreth situatës, pavarësisht pasojave të mundshme. Ajo foli për presionin e jashtëzakonshëm me të cilin përballej, duke iu nënshtruar gjykimit dhe sulmeve të pamëshirshme nga të gjitha anët.

Kërkimi publik i faljes nga Neymar duket se pasqyroi vlerësimin e tij të thellë për rëndësinë e Biancardit në jetën e tij. Ai e njohu dhimbjen dhe vuajtjen që ajo duroi si rezultat i veprimeve të tij. Me përkushtim të palëkundur, ai shprehu dëshirën e tij të sinqertë për të ndrequr marrëdhënien e tyre dhe ripohoi dashurinë e tij të thellë për të dhe fëmijën e tyre të palindur.

Ndërsa ylli i PSG-së pranoi gabimet e tij të shpeshta, si brenda dhe jashtë fushës, ai theksoi përkushtimin e tij për të zgjidhur çështjet personale brenda shenjtërisë së jetës së tyre private. Ai pranoi ndikimin negativ që veprimet e tij patën te Biancardi, familjen e saj dhe lidhjen intime që ata ndajnë, veçanërisht gjatë fazës së saj të vështirë të amësisë.

Me një lutje për falje dhe një deklaratë të dashurisë së tij të qëndrueshme, Neymar ndau vendosmërinë e tij të sinqertë për të rindërtuar marrëdhënien e tyre dhe për të krijuar një të ardhme më të ndritshme së bashku. Rruga përpara mund të jetë e pasigurt, por ai përcolli përkushtimin e tij të palëkundur ndaj qëllimit të tyre të përbashkët dhe forcës që mban dashuria e tyre.

Ai pranoi hapur mangësitë e tij, duke rrëfyer se gjatë takimit të tij me Campos në ditën e Shën Valentinit në Sao Paulo, ai nuk arriti të zbatonte udhëzimet e dakorduara të diskrecionit, duke shmangur shfaqjet publike të dashurisë dhe duke siguruar mbrojtje gjatë marrëdhënieve seksuale siç specifikohet nga Biancardi.

Sipas portalit ‘em off’, ylli i PSG-së ka një “marrëveshje tradhtie” në marrëdhënien e tij me të dashurën Bruna Biancardi. Sipas marrëveshjes, Neymar lejohet të flirtojë dhe madje të ketë marrëdhënie me dikë jashtë marrëdhënies së tyre për sa kohë që ai përdor mbrojtje dhe detajet e lidhjes së tij nuk bëhen kurrë publike. Teksa ylli brazilian theu këtë marrëveshje, shqetësimi i shkaktuar partneres së tij për shkak të incidentit duket i dhjetëfishuar.