Malta ofron vaksina kundër Omicron dhe një vaksinë të veçantë për gripin

Malta do të ofrojë vaksina për COVID-19 që mbulojnë variantin Omicron dhe një vaksinë të veçantë për gripin, tha Ministri i Shëndetësisë. Duke iu drejtuar një konference shtypi, Fearne tha se nga 17 tetori, qeveria do të fillojë të ofrojë vaksinat kundër variantit Omicron për ata mbi 55 vjeç, personat vulnerabël dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor.

Të dy vaksinat duhet të merren në të njëjtën kohë në krahë të ndryshëm.