Mahniti rrjetin, Dubai ekspozon kukullën gjigande “Barbie”

Promovimi i filmit “Barbie” me Margot Robbie dhe Ryan Gosling është i paprecedentë. Filmi është bërë viral pas një fushate pa ndalesë të ekipit të marketingut për të “mbushur” të gjithë planetin me rozë.

Frymëzimi nuk njeh kufi dhe promotorët e filmit në Dubai duket se kanë investuar më shumë se rajone të tjera.

Konkretisht, në një shesh pranë Burj Khalifa, një rrokaqiell duket se ka vendosur një kuti të madhe me një kukull Barbie që lëviz, thyen plastikën dhe bën një hap drejt qytetit.

Është një billboard 3D që ata vendosin në Dubai dhe të gjithë po flasin se sa reale duket në rrjetet sociale.