Lista e zezë e Brad Pitt, me njerëzit që nuk do bashkëpunonte kurrë më

Brad Pitt ka qenë në shumë filma ikonike gjatë viteve, dhe si rezultat ka luajtur bashkë me çdo aktor të në Hollywood.

Me sa duket ai mban një listë të yjeve me të cilët do të punojë përsëri, dhe një listë të njerëzve me të cilët fjalë për fjalë nuk dëshiron të bëjë asgjë.

Kjo u zbulua nga aktori i Brad’s Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson, i cili pasi e quajti Brad një “qenie njerëzore të përulur e të hirshme” shtoi:

 

“Ai thjesht dëshiron të sjellë dritë dhe gëzim në botë dhe të jetë rreth njerëzve që janë atje për të kaluar një kohë të mirë. Ju punoni me shumë aktorë dhe pas një kohe filloni të bëni shënime: ‘Padyshim që nuk do të punoj më me këtë person. Brad e ka gjithashtu këtë listë: listën e “mirë” dhe listën e keqe.”

 

Ndërkohë që në këtë pikë edhe unë personalisht, bashkë me ju jam këtu duke bërtitur “NA TREGO LISTËN, AARON,” ai në fakt nuk e shtjelloi aspak.

Kjo do të thotë që ne nuk do ta dimë kurrë se me cilët aktorë Brad Pitt e urrente të punojë, aq shumë saqë nuk pranon të ketë një herë tjetër.