Libri që mund të trondisë botën, Britney Spears publikon kujtimet e saj

Këngëtarja Britney Spears duket se e ka gati librin e saj me kujtime që do të trondisë botën.

Kujtimet e saj do të publikohen në vjeshtë dhe burimet e brendshme të shtëpisë botuese e kanë përshkruar dorëshkrimin si “frymëzues” dhe një “bestseller novator të menjëhershëm”.

“Libri i Britney-t është një histori triumfi. Do të mbulojë momentet e saj më të pambrojtura, fëmijërinë e saj, të qenit një vajzë e vogël me ëndrra të mëdha, ndarjen e saj me Justin Timberlake, momentin kur ajo rruajti kokën dhe betejën e saj me familjen për kujdestarinë e saj”, tha një burim.

“Është gjithashtu një histori mbijetese, duke gjetur rrugën e saj për të dalë nga konservatori, për të gjetur lumturinë me bashkëshortin e saj Sam Ashgari”.

Diva Britney Spears ka punuar me shkrimtarin Sam Lansky, një romancier dhe gazetar i njohur që ka shkruar për The Atlantic, Neë York Magazine, Time dhe ka profilizuar yje duke përfshirë Madonna, Nicki Minaj dhe Adele.

E gjithë bota mezi po pret të lexojë “momente” nga jeta e Briteny-t!