Lëkundje të forta tërmeti në Shqipëri, ja ku ishte epiqendra

Lëkundje të forta tërmeti janë regjistruar në Shqipëri. Raportohet paraprakisht 4.6 ballë, me epiqendër ne Lushnje. Gjithashtu lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Vlorë, Gjirokastër dhe Durrës.