“Latin Grammy 2023”, Shakira artistja e vitit

Ishte një mbrëmje gala ajo në Selivjes të Spanjës, ku u nderuan legjendat e muzikës latine dhe yjet e rinj, në Latin Grammy 2023.

Karol G u nderua me çmimin e albumit të vitit për “E nesërmja do të jetë e bukur” ndërsa Shakira fitoi 2 çmimet kryesore, kënga më e mirë e vitit dhe kënga më e mirë pop.

Ndërkohë çmime të tjera shkuan për këngëtare femra si për Joaquina, si artistja më e mirë e re. Një çmim special shkoi për Laura Pausini ndërsa Shakira u shfaq në një video muzikore së bashku me fëmijët e saj.

U vlerësua gjerësisht performaca e tenorit Andrea Bocelli po ashtu.