Larg nga Rusia dhe Kina, Gjermania kërkon partnerë të rinj biznesi

Në botë nuk ka kaq shumë ekonomi demokratike tregu. Larg nga Rusia dhe Kina: Duke kërkuar partnerë të rinj biznesi, Gjermania dëshiron të dalë nga varësitë e rrezikshme ekonomike. Azia nuk është vetëm Kina.

“Dëshiroj që ta hedhim vështrimin në Azinë tjetër, në Afrikë dhe Amerikën e Jugut për investime, për importe dhe eksporte”, thotë Olaf Scholz.